Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام قدیریان با بیان اینکه اگرچه ویروس منحوس کرونا موجب عدم بهره گیری از عبادت و برکات ماه رجب در مساجد شده است، گفت: در ماه رجب فضای معنوی مساجد را به خانه‌ها ببریم و خانه را کانون توسل، ذکر و مناجات کنیم.

حجت الاسلام«غلامعلی قدیریان» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به برکات و فضائل ماه رجب به عنوان یکی از ماه های پرخیر و برکت، اظهار کرد: خداوند متعال و بزرگان دین در مدح و ثنای این ماه سخنانی زیادی فرموده اند، از جمله اینکه در حدیثی آمده است «وقتی که ماه رجب هویدا و روشن شد، اگر کسی یک روز از این ماه را روزه بگیرد، بدون شک از برکات رحمت الهی بهره مند خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»، بنابراین این ماه، نعمت بزرگی است که باید از آن بهره فراوان ببریم و نگذاریم شب ها و روزهایش، با غفلت سپری شود.

 

مدیر ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران با اشاره به اینکه برکاتی که در ماه شعبان و رمضان نصیب ما می‌شود، شروع آن از ماه رجب است و ماه رجب مقدمه ای برای ورود به ماه‌های شعبان و رمضان است، افزود: در روایت دیگری از نبی مکرم اسلام(ص) آمده است که آن حضرت(ص) از قبرستانی عبور می کردند، بعد از چند قدمی که برداشتند، برگشتند و با حالت گریه شروع به دعا و ثنا کردند و دوباره شروع به حرکت کردند، وقتی اطرافیان از حضرت رسول(ص) علت گریه را جویا شدند، فرمودند، افرادی از ساکنین این قبرستان در حال عذاب بودند و من از رب العالمین خواستم که رحمتش را شامل حال آنها کند.

 

 وی ادامه داد: رسول گرامی گرامی اسلام(ص) فرمودند: «ماه رجب ماه بندگی خدا است،اگر افرادی که از این دنیا رفته اند،نسبت به روزه داری در روزهای این ماه اهتمام داشتند و شب ها به مناجات و شب زنده داری با خدا مشغول بودند، آن دنیا در حسرت این روزها و ایام نبودند»، این کلام گهربار پیامبر(ص) نشان دهنده پراهمیت بودن و جایگاه رفیع این ماه پرفضیلت است.

 

حجت الاسلام قدیریان خاطرنشان کرد: متاسفانه ویروس منحوس کرونا و در حال حاضر نیز نوع جهش یافته این بیماری که شیوع یافته است، این ضرورت را ایجاب می کند که مردم نسبت به پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی اهمیت بیشتری قائل شوند، اما اگر حضور در مساجد برای بهره برداری از فضایل روزهایی همچون لیله الرغائب و اعتکاف رجبیه به دلیل این شرایط امکان پذیر نیست، نمی تواند نافی عبادت ما باشد و ما می توانیم در این شرایط خانه را کانون عبادت، مناجات و ذکر کنیم و فضای معنوی مساجد را به خانه ها ببریم.

 

وی تصریح کرد: جوانان بدانند اگر امروز به دلیل شیوع این بیماری فرصت عبادت و راز و نیاز با خداوند به صورت دسته جمعی و کنار یکدیگر را ندارند، اما می توانند که خانه هایشان را به محل توسل، عبادت و تهجد تبدیل کنند و حالت معنوی را که در بیت الله کسب می کنند، در خانه به دست آورند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران یکی از روزهای ناب در ماه رجب را ایام البیض دانست و گفت: اعتکاف رجبیه و انجام اعمال ام داود یکی اعمال مورد تاکید در این ماه است، با توجه به اینکه شرایط برگزاری این مراسم در بسیاری از مساجد فراهم نیست، جوانان از فضلیت های این ایام و این اعمال غافل نشوند.

 

وی قرائت قرآن کریم، صدقه، طلب آمرزش برای مومنین و استجابت دعا را از موارد توصیه شده در این ماه دانست و  خاطرنشان کرد: تلاش کنیم که از برکات این ماه حداکثر بهره را ببریم تا توفیق دست یافتن به برکات ماه شعبان و رمضان را داشته باشیم.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیوع بیماری کرونا ویروس حجت الاسلام قدیریان لیله الرغائب ماه رجب خانه ها ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۱۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه موسیقی، هیات‌مدیره خانه موسیقی ایران بعد از چندین جلسه بحث و بررسی در مورد چگونگی تاسیس کانون موسیقی نواحی رای به تشکیل این کانون داد.

بر این اساس مقرر شد از اعضای هیات‌موسس این کانون که متشکل از هنرمندان و نمایندگانی از نواحی مختلف ایران هستند جهت همکاری و همفکری دعوت به عمل آید.

همچنین پیمان بزرگ‌نیا عضو کانون پژوهشگران خانه موسیقی نیز به عنوان مسؤول هماهنگی تاسیس این کانون از سوی مدیرعامل معرفی شد.

کد خبر 6097621 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند